Gezonde organisaties en zinvol werk

Opstellingsworkshop van 11 tot 14 April 2014 in Brussel.

Van harte welkom op deze workshop die gewijd is aan gezonde organisaties en zinvol werk. 

Tijdens deze dagen exploreren we de ordening van gezonde organisaties en werkgerelateerde thema’s.

De focus ligt op onderzoek naar gezondheid in organisaties, en behelst zowel aspecten van  jouw persoonlijke carrière,  als  de opportuniteit om diensten en producten te ontwikkelen, over organisatie structuur, het uitreiken naar kritieke stakeholders of
etc.

De thema’s worden geëxploreerd vanuit jouw vraag. De lering zal bijgevolg interactief en praktisch van aard zijn.

We nodigen je uit om je zintuigen ten volle te gebruiken om zowel de vraag als de relaties en het leven te belichamen.  Samen exploreren we jouw vraag met opstellingswerk in een gemeenschap van getrainde en ervaren facilitatoren.

Je bent welkom om  je professionele- en leiderschaps-uitdagingen mee te brengen. Andere deelnemers zullen specifieke aspecten van die uitdaging representeren en in combinatie met elkaar een beeld geven van waar het echt omgaat. Daardoor ontvouwen zich situaties en opties die je kunnen helpen om lang uitgestelde beslissingen te nemen en je in staat stellen een nieuwe start te nemen.

Je bent ook welkom als deelnemer waarbij je representant kan zijn voor bepaalde personen of aspecten van een thema door iemand anders aangebracht.

In beide gevallen is er een verhelderende impact op jouw opties en keuzes.

Voel je vrij om deze info te delen met personen die bij deze opportuniteit  gebaat kunnen zijn.

Je bent vrij om een volledige dag te komen, een halve dag of 2 volledige dagen op zaterdag 12 april en zondag 13 april in “le chant intérieur” Noordkriekenstraat 43, 1180 Ukkel. We starten om 9u en eindigen rond 17u.

Bijdrage :

40€ voor een halve dag, 70 € voor een volle dag. Als cliënt: a donation for your personal facilitator.

Gelieve in te schrijven via mail :  team@constellationcommunity.org.


*Er is ook de mogelijkheid voor een systemische opstelling op vrijdag 11 april en maandag 14 april in het kader van het  constellation community training programma.
Comments