Ons Zelf in opstellingen

in levenskeuzes, professionele keuzes en maatschappelijke verandering

Van 26 tem 29 September 2014 in Brussel
Deelneming mogelijk in Nederlands, français, English en Deutsch.

Het Zelf ontwikkeld zich op de achtergrond van elk relevant systeem in ons leven. In deze  workshop laten we ons licht schijnen op deze achtergrond beweging. Uw ontwikkeling wordt het vertrekpunt om uw huidige situatie in het leven, uw werk en de maatschappij te exploreren.

De vraag waarmee u komt kan verband houden met gezondheid en ziekte, beslissingen of keuzes  in uw professioneel leven alsook doel en zin van uw leven. Dankzij systemische opstellingen kan je naar jezelf kijken via een representatie. In onze ervaring, triggered dit beeld een innerlijke consolidatie en brengt keer op keer een helingsproces op gang .
Ontmoet onze open-minded en goed opgeleide facilitatoren die uw Zelf zullen spiegelen.
Plan om te worden verrast


Hoe gaan we te werk?
We komen samen in ‘Le chant intérieur’, Noordkriekenstraat 43 te 1180 Ukkel (Brussel). Een mooie plaats in het groen en toch in de stad. Op 20 min van het Zuidstation, bereikbaar met openbaar vervoer.
De workshop begint elke dag om 9u en eindigt rond 17u. We bieden drankjes en een gezonde huisgemaakte lunch aan.


Inschrijving: 
Zend ons een email naar team(a)constellationcommunity.org.

Deel ons mede welke dag(en) je wenst deel te nemen  en of je als client of representant komt.  Een voorbereidend gesprek kan voorzien worden.
u kan deelnemen aan de workshop, liefst op zaterdag of zondag, akls client of representant.  Als client komt uw vraag centraal te staan zodat u zicht krijgt op uw eigen ontwikkeling,  mogelijke volgende stappen in uw groeiproces en de betekenis van belangrijke aspecten van uw leven.  Als  representant stel je je lichaamservaring ten dienste van de groep. Maar ook als representant onderga je een transformative en werkt de opstelling door op je eigen leven. 
Indien vrijdag of maandag beter passen in uw agenda, laat het ons weten.

Deze workshop wordt gefaciliteerd door  Lena Jacobsson en Rainer von Leoprechting , samen met de practicioners van de constellation community

Uw bijdrage
Uw engagement, uw open mind en uw tijd.
70€ per workshop dag (inclusief drank en lunch)
40€ voor een halve dag
Als  client vragen we een donatie voor uw persoonlijke facilitator
Speciale prijzen voor specifieke omstandigheden kunnen overeengekomen worden op vraag.


Comments