Intuïtie en management

Een systemisch management workshop van 1 tot 4 mei 2015 in Brussel

met  Claude Rosselet (Zurich), Jan Mattijs (Brussels), 

Rainer v. Leoprechting en Lena Jacobsson (Obenaus)

Tijdens deze workshop exploreren we het pad naar gezonde en welvarende organisaties, zinvol werk en hoe te werken met onze intuïtie als

managers of in andere hoedanigheden.

Voor de eerste maal zullen de 4 facilitatoren hun inzichten, ervaring, methodes, en vooral hun aanwezigheid en wijsheid samen delen. Hun interventies zullen beantwoorden aan uw behoeften van het moment. Ervaren leiders als ze zijn reiken ze denkkaders aan, systemische tools en ervaren inzichten dankzij systemische representatoren en de hulp van iedereen in de ruimte.

We onderzoeken terugkerende principes in organisaties en werkthema’s. Hoe zij beslissingen bepalen en hoe ze zichtbaar te maken. We bieden je een praktisch proces aan om je intuïtie te benutten.

Onze focus ligt in het onderzoeken van gezondheid en welvaart in organisaties.

Uitnodiging:

Voel je vrij om deze info te delen met diegenen voor wie deze workshop nuttig kan zijn.

Zowel voor je persoonlijke carrière, het beheren van projecten, de opportuniteit van het ontwikkelen van diensten of producten, organisatiestructuur, het uitreiken naar stakeholders of investeerders, en zoveel meer. We exploreren de thema’s vanuit de vraag die jij aanbrengt. Jouw deelname is interactief en praktisch. We nodigen je telkens uit om al je zintuigen te gebruiken en uw intuïtie te trainen.

Je kan deelnemen wanneer het jou past : voor een halve of een volledige dag van 1 tem 4 mei 2015 in Le Chant Intérieur, Noordkriekenstraat 43 te Ukkel. We beginnen om 9u en ronden af rond 17u30.

Je kan je voorbereiden met het praktische handboek van Claude Rosselet “Intuition et management” in het frans of "Andersherum zur Lösung" in het duits. Beiden zullen tijdens de workshop te koop zijn.

Bijdrage: Corporate deelnemers en ondernemers betalen 90€ voor een halve dag, 120 € voor een volledige dag en 400 € voor de 4 dagen. Studenten en particulieren betalen 50€ voor een halve dag en 90 € voor een volledige dag. Lunch en drank zijn inbegrepen in de prijs. 

Voor het behalen van je certificaat als facilitator, zie de training condities.

Inschrijven via email naar team@constellationcommunity.org.
Comments