Bevrijd van mijn familie – klaar voor intimiteit

Opstellingsworkshop van 27 feb tem 2 maart in Brussel

Welkom op deze workshop die gewijd is aan gezonde relaties in vrijheid: vrij van de bindingen waarmee we zijn opgegroeid en vrij van patronen die we generaties lang hebben gereproduceerd. Vrijheid om levenskeuzes te maken ivm relaties en echte intimiteit aan te gaan, vrij om je leven te leiden en om je eigen professioneel pad te volgen en dit allemaal op een vreugdevolle manier.We nodigen je uit om al je zintuigen en lichaamssensaties te gebruiken om voorbij de geijkte denkpatronen je vragen ivm relaties en leven te stellen.In een gemeenschap van getrainde en ervaren facilitatoren exploreren we jouw vraag in opstellingswerk.

Je bent welkom met je levensvragen en/of uitdagingen 
waar je tegenaan loopt. Andere deelnemers zullen specifieke aspecten die betrekking hebben op je vraag representerewaardoor je een beter zicht krijgt over het geheel. Hierdoor kunnen nieuwe opties zich aandienen die je verder kunnen helpen om beslissingen te nemen en een frisse start zijn voor iets nieuw.Je bent ook welkom als deelnem
er waarbij je aspecten van thema’s van anderen representeert. In beide gevallen is het een verrijkende ervaring. Niemand komt onveranderd uit een opstelling.Voel je vrij om deze uitnodiging te delen met anderen die baat kunnen hebben bij deze opportuniteit. 

In “le chant intérieur” Noordkriekenstraat 43, 1180 Ukkel. We starten om 9u en eindigen rond 17u.
Bijdrage :
40€ voor een halve dag, 70 € voor een volle dag. Als cliënt: a donation for your personal facilitator.
Gelieve in te schrijven via mail :  team@constellationcommunity.org.Comments